donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieBusje raakt flink beschadigd bij brand in Vlijmen

Busje raakt flink beschadigd bij brand in Vlijmen

Aan de Meester Driessenstaat in Vlijmen stond zaterdagavond een busje in brand. Daarbij raakte het voertuig, dat op de stoep geparkeerd stond, flink beschadigd. Even na 23.00 uur kwam er een melding bij de brandweer binnen van de autobrand. Naast de brandweer kwam ook de politie naar de plek van de brand. Bij aankomst bleken er vier gasflessen in het busje te liggen. De brandweer haalde ze uit het voertuig en koelde de gasflessen.  Waardoor het busje in brand vloog, is niet bekend. De politie doet verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!