donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePersoon te water bleek loos alarm aan de Overstortweg Waalwijk

Persoon te water bleek loos alarm aan de Overstortweg Waalwijk

Rond de klok van 17:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een persoon te water aan de Overstortweg. Er was groot alarm geslagen. De brandweer uit Den Bosch kwam met een duikploeg ter plaatse. De brandweer van Sprang-Capelle met een reddingsteam, en de hoogwerker van de brandweer werd ook opgeroepen. Ook twee ambulances, een traumahelikopter, en meerdere politiewagens kwamen op de melding af. De hulpdiensten zijn meteen met de zoektocht begonnen naar het slachtoffer. Al snel werd duidelijk dat het om een loos alarm ging. De politie gaat hier onderzoek na doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!