maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieVrachtwagenchauffeur botst met containerwagen tegen viaduct aan de Hoogeind

Vrachtwagenchauffeur botst met containerwagen tegen viaduct aan de Hoogeind

Rond de klok van 16:30 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding aan de Hoogeindse Rondweg in Waalwijk.  De vrachtwagenchauffeur had met zijn containerwagen de waarschuwingsbalken geraakt, maar was toch doorgereden. Eenmaal aangekomen bij het viaduct kwam die met zijn containerwagen in botsing met het viaduct. Van schrik gooide de chauffeur zijn stuur om, en kwam met zijn containerwagen klem te zitten in de berm. Rijkwaterstaat had de afrit bij de A59 afgesloten voor het verkeer. Automobilisten moesten tijdelijk omrijden omdat de weg was geblokkeerd door de containerwagen. Na ruim 1 uur was de weg voor vrij voor het verkeer. Het viaduct liep door de aanrijding schade op.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!