donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieJongetje zit klem in wipkip in Vlijmen, brandweer schiet te hulp

Jongetje zit klem in wipkip in Vlijmen, brandweer schiet te hulp

Een jongetje dat woensdagmiddag op een wipkip wilde spelen aan het Thorbeckeplein in Vlijmen, kwam met zijn arm vast te zitten in een veer van het speeltoestel. De brandweer moest het jongetje uit zijn benaderde positie bevrijden. Rond 17.05 uur ging de brandweer af op de melding dat het kind dat niet meer loskwam van de wipkip. Het speeltoestel werd doorgezaagd zodat het jongetje zijn arm eruit kon halen. Hij heeft er geen verwondingen aan overgehouden. De brandweer gaf het kind een beertje voor de schrik.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!