donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt op zijkant na botsing aan het Hoogeinde Waalwijk

Auto belandt op zijkant na botsing aan het Hoogeinde Waalwijk

Rond de klok van 18:00 uur, kreeg de politie  een melding van een aanrijding aan het Hoogeinde in Waalwijk.  De bestuurder van de auto was tegen een auto gebotst die geparkeerd stond langs de kant van de weg. De auto kwam op zijn zijkant tot stilstand. Omstanders die het ongeval hadden zien gebeuren verleende meteen eerste hulp. De bestuurder lag gewond naast zijn auto. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet onderzoek, en hoort getuigen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!