donderdag 25 juli 2024
HomeFotografiePolitie heeft handen vol aan verwarde vrouw die A59 bij Waspik oversteekt

Politie heeft handen vol aan verwarde vrouw die A59 bij Waspik oversteekt

Agenten hebben donderdagochtend hun handen vol gehad aan een verwarde vrouw die de A59 bij Waspik probeerde over te steken. Uiteindelijk moesten de dienders zelfs hun taser gebruiken om de vrouw onder controle te krijgen. De vrouw probeerde de weg over te steken en was in het bezit van een mes. Daarmee bracht ze vernielingen aan bij vier auto’s, meldt de politie. Ze vertoonde zeer agressief gedrag en kon pas van de snelweg worden gehaald nadat agenten hun taser hadden gebruikt. De vrouw werd aangehouden voor het vernielen van de auto’s en zal verder psychische hulp aangeboden krijgen. Door het incident ontstond er korte tijd file in de richting van Den Bosch.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!