donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBijrijdster motor gewond na aanrijding in Sprang-Capelle

Bijrijdster motor gewond na aanrijding in Sprang-Capelle

Zondagmiddag is een bijrijdster van een motor gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Veerweg en de Hoofdstraat in Sprang-Capelle. Het gebeurde rond 13:30 uur. De motorrijders uit Drunen waren rustig binnendoor met drie motoren aan het toeren, toen één van de motoren in botsing kwamen met een auto. De oorzaak ligt waarschijnlijk in een voorrangsfout, zo meldt de politie ter plekke. De man die op de motor reed kwam met de schrik vrij, zijn vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een takelbedrijf heeft de motor en de auto getakeld. De automobilist was gelijk naar de aanrijding doorgereden, vermoedelijk vanuit de schrik, maar is verderop omgedraaid en teruggekomen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!