donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBosbrand in Loonse en Drunense duinen Kaatsheuvel

Bosbrand in Loonse en Drunense duinen Kaatsheuvel

De brandweer van Kaatsheuvel moest zondagmiddag in actie komen voor een brand in de Loonse en Drunen duinen aan de Plantloonseweg. De brandhaard was een flink stuk de bossen in. De brandweer moest meerdere slanglengtes uitrollen om bij de brand te komen. De brandweer heeft het verbrand natuurgebied goed nat gemaakt. De brand is waarschijnlijk aangestoken. De boswachter en politie waren ook aanwezig en stellen onderzoek in. Gezien de droogte in de bossen kan een kleine brand een grote brand worden zeker nu de komende dagen de temperatuur omhoog gaat en het nog droger in de bossen word.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!