maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrouw gewond na botsing tussen motor en auto in Sprang-Capelle, automobilist heeft...

Vrouw gewond na botsing tussen motor en auto in Sprang-Capelle, automobilist heeft geen rijbewijs

Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt bij een botsing tussen een motor en personenauto op de kruising tussen de Veerweg en Hoofdstraat in Sprang-Capelle. De automobilist uit Vlijmen blijkt achteraf geen rijbewijs B te hebben. Dat meldt de politie.

De vrouw zat bij haar man achterop de motor toen het voertuig in botsing kwam met een auto op het kruispunt. Zij en haar man waren rond 13.30 uur met twee andere motorrijders een rondje aan het toeren.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van haar verwondingen is niet bekend. De andere betrokkenen zijn niet gewond geraakt.
Proces verbaal
 
De automobilist reed in eerste instantie door, maar keerde later om en kwam terug. De politie stelde later vast dat de man uit Vlijmen geen rijbewijs heeft. Hij kreeg een proces verbaal. Zowel de motor als de auto is opgehaald door een bergingsbedrijf. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
BD.NL
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!