donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAanrijding op kruising aan de Noorder Parallelweg Waalwijk

Aanrijding op kruising aan de Noorder Parallelweg Waalwijk

Rond de klok van 17:45 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding aan de Noorder Parallelweg in Waalwijk. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd. Een van de bestuurders wilde links afslaan, toen er op dat moment een tegemoetkomende auto kwam aanrijden, met een botsing als gevolg midden op de kruising. Een van de bestuurders was lichtgewond geraakt maar kon ter plaatse worden behandeld. Op de kruising Noorder Parallelweg/Putstraat zijn al meerdere aanrijdingen gebeurd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!