donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestelbus en auto gaan in vlammen op Kaatsheuvel

Bestelbus en auto gaan in vlammen op Kaatsheuvel

Aan de Doorslag in Kaatsheuvel zijn dinsdagochtend een bestelbus en een personenauto in vlammen opgegaan. De brandweer van Kaatsheuvel kreeg de melding even voor half drie binnen. Bij aankomst van de brandweer stonden beide voertuigen al volledig in brand. De brandweer bluste de brand met water en schuim. De oorzaak van brand is niet bekend maar brandstichting word niet uitgesloten. De politie onderzoekt de brand. Van beide voertuigen bleef niks over.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!