zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieLosliggende stoeptegel veroorzaakt ongeval met snorscooter aan de Drunenseweg Waalwijk

Losliggende stoeptegel veroorzaakt ongeval met snorscooter aan de Drunenseweg Waalwijk

Rond de klok van 15:30 uur, kreeg de politie een melding van een ongeval aan de Drunenseweg in Waalwijk. Een bestuurder van een snorscooter kwam ten val samen met een bijrijder over een losliggende stoeptegel. De stoeptegel stond wat omhoog, dit had de bestuurder van de snorscooter niet gezien, en kwam met zijn voorband tegen de stoeptegel aan waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor. Beide kwamen hard ten val op het fietspad. De beide slachtoffers raakte hierbij lichtgewond, en zijn behandeld in de ambulance. De gemeente Waalwijk is inmiddels in kennis gesteld over de losliggende stoeptegels.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!