zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw wordt van fiets gelanceerd na aanrijding met auto aan de Sluisweg...

Vrouw wordt van fiets gelanceerd na aanrijding met auto aan de Sluisweg Waalwijk

Rond de klok van 17:15 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding aan de Sluisweg Havenweg in Waalwijk. De bestuurder van de zwarte auto had waarschijnlijk de vrouw op de fiets niet zien aankomen met een aanrijding als gevolg. Volgens omstanders werd de vrouw na de aanrijding gelanceerd, en kwam hierbij midden op het wegdek terecht. De vrouw liep diverse verwondingen op aan haar armen en hoofd. De vrouw is direct overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!