zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieVerwarde vrouw van erker dak gehaald bij hotel in Sprang-Capelle

Verwarde vrouw van erker dak gehaald bij hotel in Sprang-Capelle

De politie en de DSI (Dienst Speciale Interventies) hebben vanmiddag bij het NH Hotel aan de Tilburgseweg in Sprang-Capelle een verwarde vrouw van een erker dak gehaald. De vrouw was via een raam naar buiten geklommen. De hulpdiensten zijn enige zijn bezig geweest om de vrouw naar beneden te krijgen. Ook had de brandweer een reddingskussen geplaatst. De vrouw kon uiteindelijk door een snelle actie van de DSI naar binnen worden gehaald. De vrouw is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Bij de actie waren brandweer, politie en de DSI ter plaatse.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!