zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto brandt uit op parkeerplaats in Vlijmen, vermoedelijk aangestoken

Auto brandt uit op parkeerplaats in Vlijmen, vermoedelijk aangestoken

Op een parkeerplaats aan de Julianastraat in Vlijmen is donderdagavond een auto uitgebrand. Het gaat om een auto die er al langer stond, zonder kentekenplaten. De politie doet onderzoek. De brandweer kwam nog ter plaatse maar kon het voertuig niet meer redden. Dat was rond 22.00 uur. Volgens een omwonende was de gemeente op de hoogte van de auto. Een takelbedrijf zal de auto ophalen. Via Burgernet laat de politie weten dat het vuur vermoedelijk is aangestoken. Er is nog niemand aangehouden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!