zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieFlinke aanrijding op kruising aan de Kloosterheulweg Waalwijk

Flinke aanrijding op kruising aan de Kloosterheulweg Waalwijk

Rond de klok van 09:00 uur, kreeg de politie  een melding van een ongeval aan de Kloosterheulweg in Waalwijk. Op de kruising was er een flinke botsing ontstaan tussen een auto, en een vrachtwagen. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzoek na gedaan. De bestuurder van de auto en de inzittende raakte lichtgewond, hun zijn beide onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. De schade aan de auto is groot, en moet worden opgehaald door een takelbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!