donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw neergestoken in Oudheusden, buurtbewoners rijden slachtoffer naar ambulance

Vrouw neergestoken in Oudheusden, buurtbewoners rijden slachtoffer naar ambulance

Een vrouw is woensdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in Oudheusden. De politie heeft een man voor het incident in de Vermeerstraat aangehouden. Het slachtoffer raakte rond 19.00 uur gewond. Buurtbewoners wilden haar direct na de steekpartij met de auto naar het ziekenhuis brengen. Uiteindelijk werd de gewonde vrouw op de A59 bij Nieuwkuijk overgedragen aan ambulancemedewerkers. De politie doet in de Vermeerstraat onderzoek naar de steekpartij. Agenten hebben daarbij schoenen in een brandgang in de straat gevonden en meegenomen. Ook heeft de recherche een auto onderzocht en wordt daarnaast in een huis gekeken. Wat de oorzaak van het incident is, is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!