donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieMan gewond achtergelaten door automobilist na aanrijding in Oudheusden

Man gewond achtergelaten door automobilist na aanrijding in Oudheusden

Op de Van Deelenstraat in Oudheusden is zondagavond rond 18.40 uur een man aangereden door een automobilist. De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor. De gewonde man is met letsel aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat zich voorafgaand aan de aanrijding heeft afgespeeld. De automobilist maakte zich na het ongeval uit de voeten.De politie doet onderzoek naar het incident en kijkt of er opzet in het spel is.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!