zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieTwee auto’s botsen op N261 bij Sprang-Capelle, bestuurder meegenomen naar het politiebureau

Twee auto’s botsen op N261 bij Sprang-Capelle, bestuurder meegenomen naar het politiebureau

Twee auto’s zijn maandagavond gebotst op de N261 bij Sprang-Capelle. Een vrachtwagenchauffeur zag het ongeluk gebeuren en zette zijn voertuig over twee rijbanen om het overige verkeer ver van het ongeluk te houden. Eén van de bestuurders reed rond 21.00 uur dichtbij de vangrail. Toen de automobilist terug op de rijbaan kwam, botste hij op een andere auto. In beide auto’s zaten een man en een vrouw. Zij zijn allemaal in de ambulance nagekeken. De bestuurder die dicht bij de vangrail reed, zou zijn meegenomen naar het politiebureau.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!