donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto brandt volledig uit bij jongerencentrum in Waalwijk

Auto brandt volledig uit bij jongerencentrum in Waalwijk

Een auto is in de nacht van maandag op dinsdag volledig uitgebrand aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Een voorbijganger ontdekte de autobrand en belde rond 03.00 uur direct de hulpdiensten. Niet veel later arriveerde de brandweer, die het vuur snel onder controle kreeg. Toch bleek de wagen niet meer te redden. Het voertuig brandde volledig uit. De auto stond geparkeerd op het terrein van jongerencentrum De Tavenu. Waardoor de auto in brand vloog, is niet bekend. De politie doet verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!