zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto slaat over de kop op Midden-Brabantweg bij Loon op Zand

Auto slaat over de kop op Midden-Brabantweg bij Loon op Zand

Een auto is woensdagmiddag over de kop geslagen op de Midden-Brabantweg (N261) bij Loon op Zand. De bestuurder raakte gewond bij het ongeval. De automobilist verloor rond 14.40 uur om onbekende redenen de macht over het stuur, waarna zijn auto op het dak in de berm belandde. Een ambulance kwam voor het slachtoffer. Het is niet bekend of de bestuurder mee is genomen naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en wordt meegenomen door een berger.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!