donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVrouw zwaargewond bij ongeval met elektrische fietsen in Waalwijk

Vrouw zwaargewond bij ongeval met elektrische fietsen in Waalwijk

Een vrouw die op een elektrische fiets reed, raakte vrijdagavond zwaargewond na een botsing met een andere elektrische fietser op de Burgemeester van der Klokkenlaan in Waalwijk. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur op een fietspad. Hierbij raakte de vrouw zwaargewond. Bij aankomst van de hulpdiensten was ze buiten bewustzijn. Ook een traumahelikopter kwam met spoed ter plaatse en landde in Loon op Zand. Ambulancemedewerkers bekommerden zich om de vrouw, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. De ambulance bracht ook de mannelijke fietser met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon plaatsvinden is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!