donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieHulpdiensten vinden zoekgeraakte man bij Surfvijver in Waalwijk niet, gaan woensdag verder

Hulpdiensten vinden zoekgeraakte man bij Surfvijver in Waalwijk niet, gaan woensdag verder

De hulpdiensten waren dinsdagavond met man en macht op zoek naar een man die te water is geraakt bij de Surfvijver in Waalwijk. Er zijn onder meer duikers van de brandweer en ambulancemedewerkers bezig geweest. Ook vanuit de politiehelikopter en vanaf twee boten is uitgekeken. De man is niet gevonden.

Even na 21.00 uur werd voor het eerst melding gedaan van de vermissing. Rond die tijd werd een man door omstanders uit het water gered. Hij was met een vriend op het water bezig op een soort luchtbedje. Zijn vriend kwam echter niet meer boven. Daarop werd de zoektocht gestart.

Rond 23.00 uur is de tweede man echter nog niet aangetroffen. Wel wordt het langzaam te donker. Dat maakt het zoeken in het water lastig. Woensdag gaat het zoeken verder. Mogelijk komt dan een sonarboot naar Waalwijk. De man die wel uit het water gered werd, zat al die tijd radeloos langs de kant van de plas.
Ook al persoon te water bij Drunen

Even verder, bij een waterplas in Drunen, raakte eerder op de dag al een zwemmer gewond. Dit slachtoffer is uit het water gehaald en daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!