zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieMan wordt door omstanders uit het water gehaald in Drunen, slachtoffer in...

Man wordt door omstanders uit het water gehaald in Drunen, slachtoffer in kritieke toestand naar ziekenhuis

Een man is dinsdagmiddag omstreeks 16:50 uur uit de waterplas gehaald aan de Kanaalweg in Drunen. Het slachtoffer is vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Omstanders zagen de man onder gaan en hebben hem uit het water gehaald. Twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is niet veel later in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Op het moment dat het misging waren veel mensen aan het zwemmen in de waterplas.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!