donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieWoning vol rook door droog gekookt pannetje op gasfornuis Kaatsheuvel

Woning vol rook door droog gekookt pannetje op gasfornuis Kaatsheuvel

De brandweer van Kaatsheuvel moest woensdag aan het begin van de middag in actie komen voor een woningbrand aan het Fredrik Hendrikpark. Een oudere man was toen hij van huis ging vergeten een pannetje van het gasfornuis te halen. De buurman merkte de brand op omdat er rook uit de woning kwam. De buurman belde gelijk de brandweer. De brandweer is de woning ingegaan en hebben het pannetje van het gasfornuis gehaald en daarna gelijk begonnen met ventileren van de woning. Toen de oudere man weer thuis kwam werd hij opgevangen door de buren van hem.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!