maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieAuto slaat hard over de kop bij 's Gravenmoer, twee mannen komen...

Auto slaat hard over de kop bij ’s Gravenmoer, twee mannen komen zelf uit de auto

Op de Waspikseweg tussen Waspik en ‘s Gravenmoer is vrijdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd. Een auto sloeg over de kop en kwam ondersteboven terecht. De twee inzittenden zijn gewond. Het voertuig kwam vanuit ‘s Gravenmoer en ramde de twee bomen in een lichte bocht. In de auto zaten twee jonge mannen, die zelf uit de auto konden komen. Ze waren flink bebloed en zijn allebei in een aparte ambulance behandeld en later naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd. Ook rond de plek van de botsing was de schade groot. De weg is voorlopig dicht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!