donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieOverval bij tankstation in Wijk en Aalburg, politie zoekt verdachte

Overval bij tankstation in Wijk en Aalburg, politie zoekt verdachte

Een tankstation aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg is vrijdagavond overvallen. Hierbij is het een en ander buit gemaakt. De politie is op zoek naar een verdachte. De hulpdiensten werden rond 21.20 uur gealarmeerd voor een overval. Een politiewoordvoerder laat weten dat agenten ter plaatse onderzoek doen naar de toedracht. Daarbij hebben zij enkele zakken met onbekende inhoud veiliggesteld. Ook is er een Burgernetmelding verstuurd voor een van de twee verdachten. Er zijn geen mensen gewond geraakt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!