donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist botst tegen vangrail en raakt lichtgewond op A59 bij Elshout

Automobilist botst tegen vangrail en raakt lichtgewond op A59 bij Elshout

Een automobilist is zaterdagochtend lichtgewond geraakt bij een botsing met de vangrail op de A59 bij Elshout. De bestuurder is in een ambulance nagekeken op zijn verwondingen. Het ongeluk gebeurde rond 05.45 uur. Een tweede auto moest uitwijken en liep daardoor lichte schade op. De auto van het slachtoffer heeft flinke schade opgelopen, net als een deel van de vangrail. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!