donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto belandt op zijn kop in de sloot bij Kaatsheuvel, bestuurster naar...

Auto belandt op zijn kop in de sloot bij Kaatsheuvel, bestuurster naar het ziekenhuis

Een auto belandde in de nacht van zaterdag op zondag op zijn kop in een sloot langs de Midden-Brabantweg bij Kaatsheuvel. Hierbij raakte de automobiliste gewond. Zij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde rond 00.35 uur op weg van Loon op Zand naar Kaatsheuvel. Het lukte de vrouw om op eigen kracht haar auto uit te komen.  Een andere automobilist zag het ongeluk gebeuren en verleende eerste hulp aan de vrouw. Waardoor de automobiliste van de weg raakte en met haar auto in de sloot belandde, is niet duidelijk. De auto raakte bij het ongeval flink beschadigd. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen de auto af te voeren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!