donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieFietsster gewond bij botsing met auto in Waalwijk

Fietsster gewond bij botsing met auto in Waalwijk

Een vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een botsing met een auto aan de Groenewoudlaan in Waalwijk. Een ambulance bracht haar naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur. Daarbij kwam de vrouw met haar fiets tegen de voorruit van de auto. De klap was zo hevig dat het voorwiel van haar fiets afbrak. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de ambulancemedewerkers bekommerden zich om de gewonde vrouw. Zover bekend bleef de automobilist ongedeerd. De auto was wel flink beschadigd. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. De politie hoorde getuigen om dat te achterhalen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!