maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVeerboot tussen Sprang-Capelle en Dussen voor onbepaalde tijd gestremd na aanvaring

Veerboot tussen Sprang-Capelle en Dussen voor onbepaalde tijd gestremd na aanvaring

De veerboot tussen Sprang-Capelle en Dussen is dinsdagmiddag beschadigd geraakt na een aanvaring met een binnenvaartschip. Dat gebeurde rond 17.00 uur. De veerboot kan door de botsing niet meer varen. ,,Het Capelse veer is tot nader bericht gestremd. Onze excuses voor het ongemak”, meldt Bergsche Maasveren, dat achter de dienst zit. Normaal vaart de boot elke dag van vroeg tot laat. Er kunnen ongeveer vijftien auto’s op per overtocht. Het is niet duidelijk hoeveel schade het binnenvaartschip opliep. Dat schip ligt dinsdagavond in een haventje in Waalwijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!