zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw verliest macht over het stuur en botst tegen geparkeerde auto in...

Vrouw verliest macht over het stuur en botst tegen geparkeerde auto in Kaatsheuvel

Een vrouw is woensdagochtend gewond geraakt bij een botsing op de Johan de Wittstraat in Kaatsheuvel. Dat gebeurde rond 10.20 uur. De vrouw verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto op. Ze liep hierbij verwondingen op en is naar het ziekenhuis gebracht. Bij de botsing zijn enkele auto’s licht beschadigd geraakt. De auto van de bestuurster wordt getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!