maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieMeisje (5) zit klem in speeltoestel van attractie Fabula in de Efteling

Meisje (5) zit klem in speeltoestel van attractie Fabula in de Efteling

Een meisje (5) is woensdagavond met haar hoofd klem komen te zitten in een speeltoestel bij de attractie Fabula in de Efteling. Ze is bevrijd door het Eftelingpersoneel en de brandweer. Zowel de brandweer, politie als ambulance rukten rond 20.15 uur uit naar de attractie in de Efteling. De parkbezoekers werden door het personeel op afstand gehouden. Met speciaal gereedschap van de brandweer kon het kind worden gered. Het meisje raakte niet gewond. De attractie is gesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!