donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMotorrijder botst tegen bedrijfspand aan de Zanddonkweg Waalwijk

Motorrijder botst tegen bedrijfspand aan de Zanddonkweg Waalwijk

Rond half tien donderdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval aan de Zanddonkweg in Waalwijk. Door een nog onbekende oorzaak was de bestuurder van de motor de macht over het stuur verloren. Hij reed met zijn motor door struiken heen, en kwam met zijn motor tot stilstand tegen een bedrijfspand aan. De motorrijder raakte hierbij gewond, en is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens een omstander was de klap enorm. Het bedrijfspand, en de motor liepen schade op.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!