zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrandweer redt hond uit brandend huis in Sprang-Capelle, schade aan woning is...

Brandweer redt hond uit brandend huis in Sprang-Capelle, schade aan woning is groot

Een flinke brand brak dinsdagochtend rond 07.30 uur uit in een woning aan de Hoofdstraat in Sprang-Capelle. De materiële schade aan de getroffen woning is groot. Bij de brand in het dorp kwam veel rook vrij. De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit en ook de ambulancediensten werden opgeroepen. Om het vuur beter te kunnen bestrijden, werden enkele dakpannen van het dak verwijderd. De brandweer redde een hond uit de woning. De oorzaak van brand is niet bekend, maar de schade die het vuur in de woning heeft veroorzaakt is groot. De Hoofdstraat was enige tijd afgesloten voor het passerende verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!