vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieGrote buitenbrand in Sprang-Capelle zorgt voor rookoverlast

Grote buitenbrand in Sprang-Capelle zorgt voor rookoverlast

Bij een grote buitenbrand op een weiland in Sprang-Capelle is zaterdagavond veel rook vrijgekomen. De brandweer was aanwezig om de brand te blussen. Daarbij kwam volgens de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant ook een vieze geur vrij. De brand ontstond rond 21.15 uur aan de Eendenestweg. Volgens de veiligheidsregio stond een grote hoop gras in brand. De brandweer was aanwezig om de brand te blussen en kreeg assistentie van de brandweer in Waalwijk en Tilburg. ‘Bij (rook)overlast in de omgeving Sprang-Capelle adviseren we naar binnen te gaan en ramen en deuren te sluiten’, meldt de veiligheidsregio. ‘Blijf uit de rook.’

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!