zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto belandt in sloot bestuurder gevlucht Hoge Schijf Drunen

Auto belandt in sloot bestuurder gevlucht Hoge Schijf Drunen

Op de Hoge Schijf in Drunen is Zondagavond een auto in het water terecht gekomen en de bestuurder is hierbij op de vlucht gegaan. Er zaten twee personen in de auto. Er reed een andere auto voor en die zag de auto niet meer zijn daardoor gestopt en hebben de personen geholpen. Toen de politie kwam was er een man weggelopen. Die persoon die er nog bij was had gedronken. Wat er precies is gebeurd kon hij niet zeggen. Er raakte niemand gewond.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!