donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGewonde en flinke schade bij botsing tussen auto en vrachtwagen in Waalwijk

Gewonde en flinke schade bij botsing tussen auto en vrachtwagen in Waalwijk

Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een auto aan de Kleiweg in Waalwijk is een persoon gewond geraakt. De ernst van diens verwondingen is niet bekend. Het ongeval vond plaats rond 20.15 uur. Omstanders meldden dat de klap enorm was. De vrachtwagen kwam een stuk verderop tot stilstand tegen een hek. Een gewonde werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval kon gebeuren. Daarvoor zal ze onder meer camerabeelden opvragen.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!