zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrandweer rukt uit voor flinke buitenbrand in Sprang-Capelle

Brandweer rukt uit voor flinke buitenbrand in Sprang-Capelle

Ondanks de regenval van de afgelopen dagen moest de brandweer woensdagavond opnieuw uitrukken voor een buitenbrand. Dit keer stond er op de kruising van de Labbegatsevaartweg met de Delleweg in Sprang-Capelle een flinke berg gemaaid gras in brand. Een bedrijf met een graafmachine schoot te hulp om het gras uit elkaar te trekken, zodat het vuur volledig gedoofd kon worden. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met de bluswerkzaamheden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!