donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutomobilist overleden bij botsing tegen boom in Vlijmen

Automobilist overleden bij botsing tegen boom in Vlijmen

Een automobilist is zaterdagmiddag overleden  bij een ongeluk aan de Engelenseweg in Vlijmen. Met een harde klap reed de bestuurder tegen een boom langs de kant van de weg. De automobilist reed rond 12.00 uur rechtdoor in de bocht en botste vol op een boom langs de kant van de Engelenseweg. Door de harde klap werd de automobilist uit de auto geslingerd. Hulpdiensten rukten massaal uit naar de plek van het ongeluk. Naast de politie, twee ambulances en de brandweer werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter landde in de buurt en vloog even later weer weg. Overal lagen brokstukken van de auto. Het gaat om een 43 jarige persoon uit Breda.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!