zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw ramt lantaarnpalen, botst op betonblok en belandt met auto onderaan talud

Vrouw ramt lantaarnpalen, botst op betonblok en belandt met auto onderaan talud

Bij een verkeersongeluk op de Overdiepsekade in Waspik is zondagavond rond 21.00 uur een vrouw gewond geraakt. De bestuurster ramde meerdere lantaarnpalen, botste vol op een betonblok en belandde daarna onderaan een talud. Daarbij ging de auto over de kop.

Ondanks de harde klap viel het letsel van de vrouw volgens omstanders mee. Ze was aanspreekbaar en kon zelf naar de ambulance lopen, die haar naar het ziekenhuis heeft gebracht. Het is nog onbekend hoe het ongeluk kon gebeuren.

Ambulance met pech

De eerste ambulance die op de melding van het ongeluk af ging, kreeg pech. Een tweede ambulance werd daarom opgeroepen en bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Een bergingsvoertuig kwam naar de plek van het ongeluk om de zwaar beschadigde auto af te voeren. De gemeente werd opgeroepen voor het herstel van de lantaarnpalen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!