donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto begint te roken tijdens het rijden in Dongen en vliegt in...

Auto begint te roken tijdens het rijden in Dongen en vliegt in brand

Een automobilist zag tijdens het rijden dat er rook uit zijn auto kwam. Dat gebeurde woensdagavond op de Groenstraat in Dongen. Hij zette zijn auto stil aan de kant van de weg. Toen hij uitstapte, sloegen de vlammen snel om zich heen. De bestuurder raakte niet gewond. De brandweer werd rond 19.30 uur opgeroepen vanwege de autobrand. Brandweerlieden blusten de brand, maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!