vrijdag 21 juni 2024
HomeFotografieJong meisje op fiets aangereden in Kaatsheuvel, automobilist later opgepakt

Jong meisje op fiets aangereden in Kaatsheuvel, automobilist later opgepakt

Een jong meisje is dinsdagmiddag in Kaatsheuvel aangereden door een auto. De automobilist is vervolgens doorgereden en kon later worden aangehouden, mogelijk was er alcohol in het spel. Het minderjarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur op de kruising van de Marktstraat met het Antonpieckplein. Meerdere mensen zagen het ongeval gebeuren en noteerden het kenteken van de auto. Ambulancemedewerkers bekommerden zich om de jonge fietsster. De ernst van haar verwondingen is niet bekend.

Ongeveer een uur na het ongeluk werd de automobilist, die in Kaatsheuvel woont, door agenten opgepakt. Volgens een politiewoordvoerder wijst de eerste test erop dat de man alcohol had gedronken. Daar wordt verder onderzoek naar gedaan. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!