donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVier gewonden bij botsing op kruising in Waalwijk

Vier gewonden bij botsing op kruising in Waalwijk

Bij een ongeluk op de Kleiweg in Waalwijk zijn dinsdagmiddag vier mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn allemaal met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De botsing tussen twee auto’s gebeurde om 16.15 uur op de kruising met de Zijlweg. Volgens omstanders was het een flinke klap. Beide voertuigen raakten ernstig beschadigd. Een van de auto’s heeft behoorlijke schade aan de kant van de bijrijder en de andere wagen liep schade op aan de voorkant. Meerdere ambulances en politiewagens kwamen naar het ongeluk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!