donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestuurder gewond nadat hij met auto tegen vangrail botste in Loon op...

Bestuurder gewond nadat hij met auto tegen vangrail botste in Loon op Zand

Een auto is donderdagochtend rond 7.00 uur tegen de vangrail gebotst op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand. De bestuurder raakte hierbij gewond. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die is uiteindelijk niet geland. Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Tilburg naar Kaatsheuvel. Vermoedelijk heeft de automobilist een vrachtwagen geraakt waarna hij tegen de vangrail botste. Meerdere ambulances en de politie kwamen naar de plaats van het ongeluk. Eén rijstrook is tijdelijk afgesloten. Het is onbekend hoe de automobilist eraan toe is. De auto is meegenomen door een berger.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!