donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutomobilist slaat over de kop en raakt gewond op de A59 bij...

Automobilist slaat over de kop en raakt gewond op de A59 bij Waalwijk

Rond de klok van 21:15 uur, kreeg de brandweer  en de politie een melding van een ongeval op de A59 (bij Waalwijk. Volgens ooggetuigen was er onderling tussen drie bestuurders een inhaalmanoeuvre. Een van de bestuurders verloor hierbij de macht over het stuur, en ging totaal volgens de politie 5 keer over de kop met zijn auto, hierna is de bestuurder met zijn auto in een sloot terecht gekomen langs de A59 Na het ongeval zijn de andere bestuurders meteen doorgereden. Enkele ooggetuigen die het ongeval hadden zien gebeuren hadden direct 112 gebeld, en hadden eerste hulp verleend. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!