donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVijf jongeren gewond bij ongeluk in Herpt, auto botst tegen bomen en...

Vijf jongeren gewond bij ongeluk in Herpt, auto botst tegen bomen en lantaarnpaal

Vijf jongeren uit Heusden en Den Bosch zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een auto-ongeluk op de Heusdenseweg in Herpt. Het voertuig ramde meerdere bomen en een lantaarnpaal. Rond 02.30 uur ging het mis in een flauwe bocht op de Heusdenseweg. De bestuurder verloor de macht over het stuur. De auto raakte een boom en reed daarna een lantaarnpaal uit de grond. De auto kwam tegen een tweede boom tot stilstand. De politie, meerdere ambulances en de brandweer kwamen naar de plek van het ongeluk. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen en landde in een naastgelegen weiland. In de auto zaten vijf jongeren tussen de 17 en 19 jaar uit Heusden en Den Bosch. Alle inzittenden werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie raakten de slachtoffers niet ernstig gewond. Mogelijk ging de auto slippen door de vele eikels op de weg. De politie doet hier verder onderzoek naar. Ook onderzoekt de politie of de jongeren een gordel om hadden. Alle inzittenden worden binnenkort verhoord door de politie.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!