zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto raakt van de weg en belandt dwars over sloot in Elshout

Auto raakt van de weg en belandt dwars over sloot in Elshout

Een vrouw is maandagavond met haar auto van de weg geraakt en met de zijkant van het voertuig, dwars over de sloot beland. Dat gebeurde aan de Heusdenseweg in Elshout. Zover bekend waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. De auto belandde rond 23.20 uur in de sloot. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ambulancemedewerkers bekommerden zich om de bestuurster. Zover bekend bleef de vrouw ongedeerd. Een takelbedrijf voerde de wagen af. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!