donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGewonde door brand op dak bedrijfsloods in haven van Sprang-Capelle

Gewonde door brand op dak bedrijfsloods in haven van Sprang-Capelle

Bij een bedrijf aan de haven van Sprang-Capelle is dinsdag even na 12.00 uur brand uitgebroken. Eén persoon liep brandwonden op.  ,,Iedereen die in het bedrijf aanwezig was, heeft het pand kunnen verlaten”, meldt de Veiligheidsregio. Eén persoon heeft brandwonden opgelopen en wordt door de ambulancemedewerkers nagekeken. Het gewonde slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Werkzaamheden op het dak

De Veiligheidsregio meldt dat er door de brand veel rookontwikkeling ontstond. ,,Het advies voor omwonenden is om bij rookoverlast hun ramen en deuren te sluiten en om uit de rook te blijven.” De brand ontstond door werkzaamheden op het dak van een bedrijfsloods in de haven van het dorp. Mogelijk vatte een kunststof koepel vlam.

Volgens de Veiligheidsregio is de brandweer nog enige tijd bezig met het checken van het dak. Brandweerlieden doen nacontrole op het dak om met zekerheid te kunnen vaststellen uit blijft. Hierbij wordt vooral gekeken of isolatiemateriaal in het dak nog in brand staat”, meldt de instantie verder.

De materiële schade aan het dak van het pand is groot. Betrokkenen worden bij het bedrijf door de stichting Salvage ondersteund en geholpen met de nasleep van de brand.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!