donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrandweer redt paard uit sloot in Sprang-Capelle, met kraan op de kant...

Brandweer redt paard uit sloot in Sprang-Capelle, met kraan op de kant getrokken

De brandweer heeft dinsdagmorgen een paard uit een sloot in Sprang-Capelle gered. Het dier was in de geul langs de Kruisvaart terechtgekomen en kon daar niet meer zelfstandig uit klimmen. Een voorbijganger zag het paard liggen en belde de hulpdiensten. Brandweerlieden moesten een kraan gebruiken om het zware dier uit de sloot te halen. Andere paarden die nog in de wei aan de Kruisvaart stonden, werden ondertussen door omstanders op stal gezet. Na de reddingsactie kon het gevallen paard al snel zelf overeind komen. De eigenaresse was op dat moment ook op de hoogte en nam de verzorging van het ros over. Een dierenarts onderzoekt het dier waarschijnlijk op een later moment.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!